Månadens konstnär

generic cytotec without a precsriptions Månadens konstnär kommer att ligga vilande ett tag då en omorganisation pågår.

source site Mars månads konstnär Carola Johansson Kalmar. Carolas konst har fokus på ansikten och ansiktsuttryck i minimalistisk stil, hon får varje målning på sitt personliga sätt och med enkla penseldrag att kännas intressant. Senare har även en ny spännande stil kunnat anas. Kontakta gärna Carola för visning och se även hemsida och instagram,

https://www.instagram.com/studiofacialart/

https://facialartbycarola.webnode.se

 

get link Februari månads konstnär Ann-Gret Fridström Kalmar. Målar harmoniska bilder av människor och natur i både större och mindre format. Bilderna ger en skön sinnesstämning med sina behagliga men även kraftfulla färger. Ann-Gret visar gärna sina bilder. Kontakta Ann-Gret 073 3565326

 

Januari uteblev

December månads konstnär är Anna Fridström Kalmar. Anna är en ung konstnär med potential, spraymålar, tecknar i blyerts, jobbar med collage, glas mm. En kreativ konstnär med många järn i elden, nyligen avslutat sin kurs vid Rego Emilia institut i Stockholm. Vill ni veta mer? Finns på fb Adaline ART. Kontakta gärna Anna tel. 073 7184521

 

P.g.a två samlingsutställningar hann vi inte med oktober månads konstnär men väl i november.

Ann-Marie Björstrand från Bredaryd.

Ann-Marie har många pågående projekt samtidigt hon växlar efter dagsformen så det kan bli stora variationer. Det kan bli något med blandteknik, målningar i olja, akvareller papier masche skulpturer eller något annat som hon får inspiration till. När hon jobbar så går det fort och hon har många humoristiska texter till sina skulpturer.

 

September månads konstnär Elisabet Engqvist Färjestaden. Målar i olja på duk. Motiv hittar hon i det öländska landskapet som alltid ger henne inspiration både till hennes målningar men även till grafiska tryck, etsningar, torrnål mm. Elisabet visar gärna upp sin konst och det går bra att ringa henne för visning. Se även hennes hemsida. http://engqvist.dinstudio.se

 

Augusti månads konstnär Lotta Malmsten från Algutsrum. Lotta är är en konstnär som alltid tecknat mycket och målar, mest i akvarell.  Samhällsfrågor intresserar henne och ibland fångar hon det i sina bilder. Lotta har ingen hemsida men kan kontaktas via e-post lise-lott.malmsten@telia.com eller tel 073 7745342 för visning och försäljning.

Juli månads konstnär Solvig Carlsson från Färjestaden. Solvigs måleri är lätt att fastna vid. Mjuka färger och intressanta motiv på hårt underlag. Bilderna måste ses och just nu kan de ses i ”Lilla hallen” Himmelsberga.

http://grafik99.com/solvig-carlsson/

Juni månads konstnär Ingela Damm Kalmar. Med säker hand blandar hon sina färger och sätter vackra motiv på sin duk. Bilderna som ingen går förbi utan att betrakta och beundra, Ingelas bilder kan man se på hennes hemsida och hon visar dem gärna, kontakta henne för visning. http://www.ingeladamm.n.nu

Maj månads konstnär Marianne Sjöswärd. Kan det passa bättre i denna vårmånad än de sprittande underbara målningar Jann skapar.. en konst som hon under lång tid utövat och som gjort henne till den konstnär hon är idag, hennes målningar är mycket omtyckta..

se Mariannes hemsida http://grafik99.com/marianne-sjoswa

 

April ”gräsmånad” enl gammelsvensk kalender och vem passar bättre än Bitten Andersson som månadens konstnär.

Bitten älskar måla landskap, speciellt öländska landskap, hon har tillbringat många timmar vid sin duk och med sin pensel har hon fångat in fängslande bilder. Bitten har ingen egen hemsida men välkomnar alla att se dem. Ta gärna kontakt med Bitten.

Mars månads konstnär Lilian Lennqvist Kalmar

Lilian har många ”järn i elden” omättlig i sin nyfikenhet och kan både hantera penslar och tänger, se mer av Lilian  Välkommen Lilian!

Februari månads konstnär Jan Svensson Karum Borgholm

Jan är den målande lantbrukaren som skapar bilder från sin gård i Karum, han kan sin gård, sina traktorer och fångar in detaljerna på ett helt fantastiskt sätt, hans målningar är alldeles speciella och mycket personliga.

Januari

Barbro Törngren Kalmar

Olivträd akrylmålning

Vickleby bygata 2016

Barbro har en stor kärlek till Öland och det vackra landskapet och det syns i hennes målningar, det är lätt att beröras och ta intryck av hennes bilder. Barbro har en stor känslighet för de varma färgtonerna och som är behagliga för ögat.

Läs mer om Barbro i hennes egen presentation på sin sida